Status 16 - Nu er fibernettet på vej - Tillykke

Nu er fibernettet på vej - tillykke til Næsby – Næsby Vrå – Engelstofte – Tyvelse - Åsø.

 

Den 21. september 2016 har formandsskabet for Fibernet-projektgruppen i Næsby og omegn haft møde med Fibia.

Budskabet fra Fibia er, at nu kommer der fibernet til omkring 200 husstande i vort område.

Området vil omfatte hele det ”røde område” - bortset fra Kristiansdals Kloster, som det ser ud lige nu – samt flere af de ”blå områder”, der blev vist på informationsmøderne i juni 2016. Ja, faktisk endnu flere små-områder er kommet med.

Længere nede på siden kan du se det kort, som blev vist på info-møderne.

 

Inden udgangen af oktober 2016 vil de ca. 200 husstande modtage en ordrebekræftelse fra Fibia. Herefter vil en repræsentant fra Fibia komme og aftale med hver enkelt husstand, hvor fibernettet skal føres ind i huset. Fibia forventer, at fibernettet for de 200 husstande kan tages i brug inden for 6 måneder. Muligvis allerede inden årsskiftet.

 

Takket være de mange tilmeldte husstande i det ”røde område” – kan mange fra de ”blå områder” også komme med i projektet.Det samme gælder den fine indsats for at få flest mulige erhvervstilslutninger med.

 

De husstande og erhvervsvirksomheder, der endnu ikke har tilmeldt sig til Fibia, og som stadig overvejer, skal ikke vente alt for længe. Når først Fibia har lukket for tilmeldingen til fibernettet, så kommer man ikke bare lige med i ”kølvandet” på projektet. Der kan gå flere måneder, før det måske vil kunne ske. Fibernet-projektgruppen arbejder på at få en aftale med Fibia om en fase 2-tilslutning til fibernettet. I skrivende stund har vi dog ikke nogen aftale med leverandøren. Derfor kan formandsskabet kun opfordre til at melde sig til på www.fibia.dk/naesby her og nu.

 

Har du nogen spørgsmål i denne forbindelse, så er du velkommen til at kontakte én af de to repræsentanter,som pt. udgør formandsskabet:

Allan Johansen, kasserer i Næsby Bylaug, mobil tlf. 2142 0960

Frank Hagerup Rasmussen, oldermand i Næsby Bylaug, mobil tlf. 2544 9280

Kort over det røde område og de blå områder - vist på informationsmøder i juni 2016.

Kort over det røde område og de blå områder - vist på informationsmøder i juni 2016.

Del siden